ODMOR IZ SNOVA

Djeca iz Dječjeg doma u Sisku provela nezaboravno ljeto na Ugljanu: ‘Posebno uzbudljivo im je bilo kad su sreli Lovru‘

Posebno uzbudljiva bila je šetnja u kojoj su djeca ugledala poznatog nogometaša Lovru Majera

Djeca iz dječjeg doma Vrbina u Sutomišćici

 Dječji Dom Vrbina Sisak/

Djeca iz Dječjeg doma Vrbina u Sisku ovoga su ljeta proveli nezaboravne dane u mjestu Sutomišćica na otoku Ugljanu.

"Uljuljkani u udobnost i sigurnost vozača Super Maria i najvozačica Joze stigli smo do trajekta koji nas je odvezao na otok. Mnogi se nisu nikad vozili pa je to bio poseban doživljaj", napisali su kasnije u osvrtu putovanja.

Dočekao ih je domaćin i dugogodišnji prijatelj Vanja Sertić koji je djeci omogućio ljetovanje u svojoj kući za odmor.

Osam dana prohujalo. Uživali su, svatko na svoj način, u zajedničkim aktivnostima. Neki su pokušali uloviti nešto za večeru, ali je sigurna večera bila iz Vile Dalmacija. Drugi su uživali u plivanju, skakanju u more, ronjenju, igri na pijesku pa i u spavanju na ležaljci u sjeni mirisnog bora i uz pjesmu cvrčaka. Vještinu bacanja u more ili u pijesak pokazali su igranjem popularnog picigina i odbojke na pijesku.

image

Djeca iz dječjeg doma Vrbina u Sutomišćici

Dječji Dom Vrbina Sisak/

Posebno uzbudljiva bila je šetnja u kojoj su djeca ugledala poznatog nogometaša Lovru Majera. Vrhunac te šetnje bilo je fotografiranje s Lovrom, posebno za djevojke kojima je nogometaš jako zgodan. Aqua park je bio odlična zabava. Svi su pokazali zavidne vještine skakanja i padanja u more.

"Ima i jedna ‘zamjerka‘, nigdje štanda na kojima se prodaju "đinđe" pa molimo onog tko je zadužen za to da se taj nedostatak u budućnosti ispravi. Dobra strana toga je ostatak eurića u našim džepovima pa smo se mogli više sladiti", rekla su kasnije kroz smijeh djeca i rekla da nikad neće zaboraviti zanimljivo ljetovanje koje su im omogućili gospodin Sertić i načelnik Općine Preko Jure Brižić.

image

Djeca iz dječjeg doma Vrbina u Sutomišćici

Dječji Dom Vrbina Sisak/
image

Djeca iz dječjeg doma Vrbina u Sutomišćici

Dječji Dom Vrbina Sisak/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:53