DRUGU GODINU ZAREDOM

DJED BOŽIĆNJAK IZ MALOG HRVATSKOG MJESTA Nepoznati dobročinitelj svim stanovnicima poslao kuvertu s 500 kuna, a nije zaboravio ni one u Domu za stare

Ilustracija
 Matija Djanjesic / CROPIX / Profimedia

Drugu godinu zaredom nepoznati dobročinitelj ugodno je za božićne blagdane obradovao stanovnike malog bračkog mjesta Dračevica, piše Slobodna Dalmacija. Svaki stalni stanovnik, a ima ih 70, dobio je od tajanstvenog dobročinitelja omotnicu u kojoj se nalazio poklon bon od 500,00 kuna.

S obzirom da u Dračevici ima dosta starijih osoba s malom mirovinom Božićni poklon bon im je i te kako dobro došao. Do poklon bona došli su i oni koji se nalaze i u Domovima za stare i nemoćne.

Riječ je o ukupnoj donaciji od 35 tisuća kuna, a dobročinitelj je tražio da ostane anoniman. Stanovnici Dračevice su svome dobročinitelju koji im je dodatno uljepšao blagdane zahvalni, a premda s velikom sigurnošću znaju tko je on, žele poštivati njegovu želju o anonimnosti. Međutim, on za njih nije ni tajanstven ni misteriozan.

„U svakom slučaju riječ je o osobi koja voli ovo mjesto i osobi koja voli ove ljude te zaslužuje poštovanje i zahvalnost sviju nas. Želimo mu dobro zdravlje i dug život“- kazao je Šimica Žuvić

U Dračevici imaju ovih božićnih blagdana razlog više za zadovoljstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2022 04:18