OREPIĆ ULAZI U UTRKU

DOBILI SMO JOŠ JEDNOG KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE Bivši ministar unutarnjih poslova želi na Pantovčak, kandidaturu objavljuje sutra

Vlaho Orepić
 Tonci Plazibat / CROPIX

Nezavisni saborski zastupnik i bivši ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić kandidirat će se na predsjedničkim izborima. Da ulazi u utrku za Pantovčak nekadašnji član Mosta potvrdio je za Dnevnik.hr.

Svoju kandidaturu Orepić će službeno objaviti sutra u 11 sati na konferenciji za novinare u svojoj stranci Nova politika.

Orepić će tako postati deveti kandidat koji želi na Pantovčak. Prije njega kandidaturu su potvrdili Dalija Orešković, Katarina Peović, Tomislav Panenić, Zoran Milanović, Ivan Pernar, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, a sukladno najavama to bi kroz mjesec dana trebala napraviti i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Vlaho Orepić je ministar unutarnjih poslova postao 2016. godine kada je premijer bio Tihomir Orešković. Našao se i u Plenkovićevom kabinetu, no nakon razlaza s Mostom premijer ga je razriješio dužnosti. Orepić se s Mostom razišao u prosincu 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:29