TEŠKA OZLJEDA GLAVE

Dobre vijesti iz KBC-a Split: Djevojčica na koju je palo kamenje u Sinju izvan životne opasnosti

Rečeno je da će djevojčica još neko vrijeme ostati na respiratoru i da je to normalna procedura nakon tako dugotrajne i teške operacije

Kamen pao na djevojčicu u Sinju

 Screenshot/rtl/

Devetogodišnja djevojčica koja je jučer teško stradala u Sinju kada joj je, zbog snažne bure, kamen s jedne kuće pao na glavu, operirana je jučer u 18 sati u KBC-u Split. Iz bolnice poručuju da je djevojčica izvan životne opasnosti, ali još je prerano prognozirati ishod liječenja, javlja HRT.

Jučer je pročelnuk Objedinjenog hitnog bolničkog prijma u KBC-u Split kazao kakao je pacijentici i dalje potrebno intenzivno liječenje.

- Devetogodišnja pacijentica primljena je s teškom ozljedom glave. Potrebno je intenzivno pedijatrijsko liječenje nakon hitne neurokirurške operacije, koja je urađena danas poslijepodne. Tek protekom vremena moći ćemo reći opseg ove ozljede i vidjeti koje su moguće komplikacije. U ovom trenutku je nemoguće prognozirati ishod. Nadamo se, naravno, najboljemu, kazao je Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijma u KBC-u Split.

Istaknuo je da će djevojčica još neko vrijeme ostati na respiratoru i da je to normalna procedura nakon tako dugotrajne i teške operacije. Govoreći o ozljedi, rekao je da je to teška ozljeda glave pa je stoga bila prijeko potrebna opsežna neurokirurška intervencija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:31