MEĐUNARODNI SAJAM

Dođite na ArhiBau i upoznajte nove materijale, tehnologije i trendove u gradnji i obnovi

Prvo izdanje regionalnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja održat će se od 7. do 9. listopada u Areni Zagreb
 Arhibau

Dugoočekivano prvo izdanje regionalnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja ArhiBau, koje će od 7. do 9. listopada održati u Areni Zagreb, ugostit će najbolje partnere za gradnju i obnovu, a posjetitelji će se na sajmu moći upoznati s novim proizvodima, materijalima i suvremenim rješenjima u građevinskoj industriji.

Na sajmu izlažu brojne tvrtke iz građevinskog sektora i opremanja - Beton Lučko, Samoborka, Sika, Velux, Rockwool, Lokve, ISO SPAN, Fermacell, Ytong, AluKönigStahl, Internorm, Reynaers Hrvatska, PPS Galeković, Kamen Jajce, Zajednica davatelja PVC sustava za građevinsku stolariju HGK, Genesis grupa, 3D Art, Hutterer & Lechner, M Sora Norica, Bjelin, Profine grupa, James Hardie, Aestuver, Variotherm i Koch.

Svi će oni posjetiteljima predstaviti svoje najbolje proizvode i inovativna rješenje za suvremenu i održivu gradnju, neovisno o tome traže li opremu za novi dom, gradite kuću za odmor, obnavljate stambeni objekt ili uređujete poslovne prostore.

image
Arhibau

Prateća konferencija donosi razgovore i panel-rasprave s vodećim stručnjacima iz građevinskog sektora

U programu konferencije ArhiBau, koja se održava u isto vrijeme, sudjeluje više od šezdeset stručnih predavača, koji će obrađivati teme planiranja, projektiranja i gradnje budućnosti prostora temeljima Novog europskog Bauhausa, inicijative Europske komisije.

Od predavača ističu se talijanski arhitekt Cino Zucchi, akademik Nikola Bašić, izv. prof. dr. sc. Josip Atalić s Građevinskog fakutleta Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Julije Domac – NEB partner za Hrvatsku i ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba doc. dr. sc. Luka Korlaet, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, Victoria Zinchuk iz Europske banke za obnovu i razvoj, hrvatski zastupnici u EU parlamentu Željana Zovko i Karlo Ressler, Bojan Linardić iz Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Tomislav Petrinec iz Ministarstva kulture i medija, Rajka Bunjevac iz Hrvatske komore arhitekata, prof.dr.sc. Tihomir Jukić s Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Marko Baretić s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, doc. dr. sc. Hrvoje Grofelnik s Fakulteta za menadžment i turizam u Opatiji, dr. sc. Katarina Horvat Levaj s Instituta za povijest umjetnosti, mr. sc. Berislav Medić s Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Matthias Kulstrunk iz švicarskog Bakić & Kulstrunk Arhitekten studija, Ivana Katurić iz Urbanexa, Davor Trupković iz Ministarstva kulture i medija, Marko Dabrović iz Studija 3LHD, Vedrana Likan iz Colliersa, prof. dr. sc. Mladen Vedriš, Damir Vanđelić iz Fonda za obnovu te arhitekt Vedran Pedišić.

Detaljan program konferencije dostupan je na ArhiBau.hr.

image
Arhibau

Ulaznice

Dnevne (25 kuna) i trodnevne ulaznice (60 kuna) za sajam bit će moguće kupiti na blagajni Arene tijekom održavanja sajma.

U cijenu kotizacije za konferenciju (450 kuna) uključeni su cjelodnevni programi predavanja, ulaznica na sajam i dva večernja druženja nakon konferencijskog dijela (7. i 8. listopada), uz dodjelu bodova za stručno usavršavanje.

Prijave za konferenciju moguće sve do početka sajma, a kotizacija se može platiti i na blagajni Arene Zagreb.

Za sudjelovanje na sajmu i konferenciji bit će nužno pripremiti COVID-19 potvrde.

Sajam i konferencija održavaju se u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom, uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva turizma i sporta te Grada Zagreba, kao i Europske banke za obnovu i razvoj.

Sve informacije o sajmu doznajte na ArhiBau.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2023 00:51