DONACIJE IDU U 'IVANEČKO SUNCE'

DOĐITE NA HUMANITARNU PALAČINKIJADU Studenti farmacije sami prave slastice kojima će pomoći osobama s intelektualnim teškoćama

 
Ilustracija (Arhiva)

Studenti farmacije organizirali su Humanitarnu palačinkijadu na koju možete doći u utorak (29. svibnja), a sredstva koja se prikupe prodajom palačinki i drugih slastica pomoći će osobama s intelektualnim teškoćama. U nastavku prenosimo njihov poziv:

- Tradicionalna Humanitarna palačinkijada u organizaciji Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) održat će se u utorak, 29. svibnja od 10 do 18 h u Dvorišnoj prostoriji Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, A. Kovačića 1.

Ljetno izdanje Palačinkijade u ponudi nudi i proteinske palačinke za one koji se ozbiljno pripremaju za plažu, ali i ljetne osvježavajuće koktele za opuštanje tijekom napornog radnog dana.

Sve kolače, torte, slastice i druge zalogaje, a u najvećoj mjeri palačinke, sami pripremaju naši studenti. Iste se mogu probati za simboličnu donaciju, a sve navedeno uza sebe nosi jedan viši cilj. Prikupljene donacije darovat ćemo Udruzi ''Ivanečko sunce'' za osobe s intelektualnim teškoćama - stoji u pozivu.

Palačinkijada je otvorena za sve građane, da se zabave, okuse brojne slastice i simboličnom donacijom podržeinicijativu kako bi ovi studenti članovima Udruge ''Ivanečko sunce'' stavili osmijeh na lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:22