LOKALNI IZBORI

Doktorica Danijela Hajdinjak-Prihić kandidirat će se za gradonačelnicu Bjelovara

Želim da Bjelovar bude centar gospodarstva i poduzetništva, centar kulture, znanja, sporta, centar turizma i održivog razvoja
Danijela Hajdinjak-Prihić
 Facebook

Kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara najavila je Danijela Hajdinjak-Prihić, doktorica dentalne medicine i potpredsjednica stranke Centar.

„Bjelovar je grad koji ima tradiciju i dušu i stoga bih voljela ovdje promijeniti stare, ustaljene političke dogme i pretvoriti ga u svijetlu točku regije. Poduzetnica sam, liječnica, majka dvoje djece i smatram da sam se po tim pitanjima ostvarila u svojih 36 godina života i da mogu gradu ponuditi energiju, emociju i znanje. Uvjerena sam da Bjelovar može i mora bolje”, poručila je Hajdinjak-Prihić. Budućnost Bjelovara Hajdinjak-Prihić vidi u razvoju prepoznatljivog identiteta koji namjerava graditi zajedno sa sugrađanima i uz uvažavanje struke.

„Želim da Bjelovar bude centar gospodarstva i poduzetništva, centar kulture, centar znanja, centar sporta, centar turizma i centar održivog razvoja i i primjer kako zajedništvom, uvažavanjem prijedloga struke, različitih pogleda i mišljenja možemo napredovati kao društvo u cjelini”, istaknula je Hajdinjak-Prihić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:21