MARIO RADIĆ

‘Domovinski pokret nastavlja dalje jer mi znamo počistiti u svome dvorištu‘

Nas u Domovinskom pokretu nepravilnosti u reviziji nisu iznenadile ni u jednom dijelu toga iskaza

Mario Radić
 

 Vlado Kos/Cropix

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, komentirao je izvješće Državne revizije koja je Domovinskom pokretu izdala nepovoljno mišljenje zbog nepravilnosti u poslovnim knjigama za 2021. godinu.

‘‘Nas u Domovinskom pokretu nepravilnosti u reviziji nisu iznenadile ni u jednom dijelu toga iskaza. Uostalom, ta se revizija odnosi na 2021. godinu, a kao što znamo, u toj godini je bila i ostavka predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škore.

Treba naglasiti da tijekom preuzimanja dokumentacije u srpnju 2021. godine nismo zatekli gotovo nikakvu dokumentaciju, bilo je neuredno i vrlo površno vođenje papirologije. Uostalom, po našim saznanjima, institucije ispituju sve to skupa. Dolaskom novog predsjednika i vodstva sve su te stvari ispravljene i ne postoje više nikakve nepravilnosti.

Ispravili smo sve nepravilnosti za ovu godinu prema uputama Državne revizije i sigurno smo da takvih propusta više neće biti. Domovinski pokret će nastaviti i dalje, jer onaj tko ne zna počistiti u svome dvorištu, neće znati ni u državi‘‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 16:50