KONAČNA ODLUKA

Domovinski pokret objavio tko će ući u Sabor umjesto Krešimira Bubala i Marija Radića!

Stipo Mlinarić Ćipe i Daniel Spajić postaju zastupnici Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru
 Ranko Suvar/Cropix

Stipo Mlinarić Ćipe i Daniel Spajić postaju zastupnici Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru te će koristiti saborski mandat umjesto Krešimira Bubala i Marija Radića, koji su povjerenje građana osvojili na listi u IV. Izbornoj jedinici. Navedenu odluku donijela su tijela stranke uz vjeru da će Mlinarić i Spajić svojim znanjem, iskustvom i radom pomoći Domovinskom pokretu i ukupnom radu Hrvatskog sabora. Bubalo i Radić posvetit će se jačanju organizacije i infrastrukture Domovinskog pokreta.

Stipo Mlinarić Ćipe jedan je od istinskih heroja Domovinskog rata, pripadnik legendarnog Turbo voda koji je pod zapovjedništvom generala Blage Zadre na Trpinjskoj cesti i drugim pozicijama obrane Vukovara, velikosrpskom agresoru nanosio ogromne gubitke i svojim držanjem bio primjer cijeloj Hrvatskoj, priopćeno je iz Domovinskog pokreta.

„Nikada nisam bio član neke stranke, nikada nisam bio čelnik, pa čak niti član raznih braniteljskih udruga. Tek sada, u Domovinskom pokretu Miroslava Škore vidim političku snagu koja će od Hrvatske učiniti bolju zemlju, iz koje mladi neće bježati već će graditi budućnost ovdje, u državi za koju smo se izborili teškom mukom i herojstvom branitelja, za koju su život položili mnogi. Moj doprinos bit će neumoran rad na pronalasku nestalih u Domovinskom ratu i rješavanju problema koji muče hrvatske branitelje i logoraše, njihove obitelji i obitelji poginulih, ali i svakog hrvatskog čovjeka i građanina kojem možemo pomoći“, rekao je Stipo Mlinarić Ćipe.

image
Stipo Mlinarić Ćipe
Domovinski Pokret

Daniel Spajić privatni je poduzetnik iz Virovitičko-podravske županije koji se autoprijevozom i transportom bavi već petnaestak godina i u politiku se uključuje jer shvaća da je postojeći porezni i birokratski pritisak na poduzetnike neizdrživ. Spajić smatra da je jedini način opstanka postojećih i otvaranja novih radnih mjesta, primarno u opustošenoj Slavoniji, promjena odnosa države prema poduzetnicima, ali i radnicima u privatnom sektoru.

„U Domovinskom pokretu prepoznao sam političku opciju koja, osim što zastupa vrijednosti u koje istinski vjerujem i koje živim, jedina može donijeti prijeko potrebne gospodarske promjene. Kao osoba koja je dugo prisutna u realnom sektoru, koja isplaćuje plaću ne samo sebi nego i drugima, dobro su mi poznate sve prepreke s kojima se suočavaju hrvatski poduzetnici. Imajući na umu krizu koja nam trenutno predstoji, smatram da je ovo zadnji i ključni trenutak da se provedu neodgodive i korjenite promjene. Svoj rad u Hrvatskom saboru temeljit ću upravo na takvim inicijativama i osjećam veliku čast i odgovornost prema našim biračima i svim hrvatskim građanima. Vjerujem kako ih neću razočarati“, poručio je Daniel Spajić.

image
Daniel Spajić
Domovinski Pokret
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:24