SUKOB IDE DALJE

Domovinski pokret Škoru izbrisao s Facebooka i pokrenuo stegovni postupak protiv njega

Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, kažu iz DP-a
 Tom Dubravec/Cropix

Sud časti Domovinskog pokreta je na sjednici održanoj 10. kolovoza 2021., na temelju zahtjeva ovlaštene osobe za pokretanje stegovnog postupka zbog povrede članskih prava i obveza protiv člana Stranke Miroslava Škore, jednoglasno donio odluku o pokretanju stegovnog postupka protiv člana Stranke Miroslava Škore, priopćeno je danas iz te stranke.

"Članu Stranke Miroslavu Škori miruju sva prava i obveze do donošenja pravomoćne odluke o stegovnoj odgovornosti, a najdulje u trajanju od 90 dana od trenutka pokretanja stegovnog postupka", dodaju u priopćenju.

Podsjetimo, teške međusobne optužbe između donedavnog predsjednika DP-a i suprotne strane krenule su vrlo brzo nakon što je Škoro neočekivano podnio ostavku na poziciju šefa ove stranke.

Osim što su protiv Škore pokrenuli postupak u Domovinskom pokretu bivšeg predsjednika su "uklonili" i na prilično vidljiv način. Naime, dosad je naslovnu fotografiju njihove stranice krasila velika fotografija Miroslava Škore, a danas na njoj samo stoji logo stranke.

image
Domovinski pokret, Facebook
Screenshot: Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:12