OPATIJSKA TVRTKA

DOZNAJEMO: NIŠTA OD PRODAJE JEDNE OD NAŠIH NAJVEĆIH TURISTIČKIH KOMPANIJA Singapurski fond koji je 'bacio oko' na Liburnia Riviera Hotele odustao

u krugu: Darko Ostoja
 CROPIX

Singapurski fond koji je bio najizgledniji kupac turističke kompanije Liburnia Riviera, neslužbeno doznajemo iz Ministarstva turizma, najvjerojatnije je odustao od kupovine ove tvrtke.

Koliko je poznato zasad, do odustanka od preuzimanja ovog hotelskog poduzeća od strane singapurskog fonda došlo je nakon višemjesečnih pregovaranja, ali i nakon spoznaje da će budući kupac, zbog ograničenja gabarita na tom području, imati poteškoće s podizanjem liburnijskog portfelja na luksuznu razinu od pet zvjezdica.

Naši izvori pritom tvrde da singapurski investitori nipošto nisu odustali od investiranja u Hrvatsku te da su i dalje zainteresirani za neke druge, prikladne projekte, no čini se kako to ipak neće biti projekt preuzimanja opatijske kompanije LRH u većinskom vlasništvu Darka Ostoje.

Da je vlasnik zainteresiran za prodaju, domaćim se turističkim krugovima priča već nekoliko godina, a prije mjesec dana ponadali su se kako su kupca napokon pronašli u investitorima iz Singapura, s kojima su najdalje došli u pregovaranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:24