BIZARNI POKLON

Doznali smo tko je Kovačeviću poklonio famozni brojač novca: ‘Ma, davno je to bilo....‘

Naš sugovornik i Kovačevićev dugogodišnji poznanik brojaču novca ne pridaje neku osobitu pozornost
Dragan Kovačević, Klub
 Cropix, Jutarnji List

Jutarnji list doznao je tko je bivšem predsjedniku Uprave Janafa Draganu Kovačeviću poklonio famozni brojač novca koji se nalazio kod šanka u njegovu "klubu" u Slovenskoj 9. Riječ je o njegovu dugogodišnjem poznaniku N. B. koji je inače povezan s nogometnim krugovima u Zagrebu.

- Ma sve je to zapravo bilo bezveze. Davno je to bilo, ima sigurno desetak godina. Moj prijatelj koji ima mjenjačnicu dao mi je taj brojač novca koji je bio pokvaren i nikad zapravo i nije radio, i ja i prijatelji smo mu ga poklonili - rekao nam je N. B.

- Ali zašto baš brojač novca, nije li tu ipak bilo neke simbolike? - nastojali smo izvući odgovor od njega nakon što smo dobili njegov broj od kolega iz nogometnog kluba.

- Ma stvarno se više ne sjećam, davno je to bilo. Zezancija. Ne, nije bio poklon za rođendan i nije bilo nedavno, kako vam je netko rekao - tvrdi naš sugovornik.

Famozni brojač novca, čija je snimka prvo osvanula na portalu Index, izazvao je brojne komentare u javnosti, a jučer je čak dospio i do Sabora, gdje ga je donijela zastupnica Dalija Orešković.

Naš sugovornik N. B. koji dugo poznaje Dragana Kovačevića i sjeća se još prostorija kluba "Ravnica" u Savskoj, kaže da nekoliko godina nije bio u prostorijama u Slovenskoj 9. Dobili smo ga jučer na mobitel i on brojaču novca ne pridaje neku osobitu pozornost.

No, ako je Kovačeviću brojač novca poklonjen prije otprilike desetak godina i ako je stavljen na prostor pokraj aparata za kavu, teško je mogao ostati nezamijećen od posjetitelja koji su prilazili šanku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:59