JAČANJE STRANKE

DP održao prvu Političku akademiju, polaznike podučavali američki stručnjaci od kojih je učio i Mike Pence

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava rekao je da je cilj Akademije jačanje Domovinskog pokreta

Politička akademija Domovinskog pokreta u Zagrebu

 Domovinski Pokret/Facebook

Domovinski pokret (DP) održao je u utorak u hotelu International u Zagrebu prvu Političku akademiju.

Direktor međunarodnog programa Leadership Instituta Ron Nehring i viši potpredsjednik Leadership Instituta Steve Sutton polaznike su podučili, kako kažu iz DP-a, pravoj naravi izbora, komunikacijskim strategijama te razvijanju tema i poruka na primjeru koordinatne mreže Leesburg (eng. Leesburg Grid).

Leadership Institute neprofitna je organizacija koju je 1979. godine osnovao američki konzervativni aktivist Morton Blackwell. Institut navodi da mu je cilj povećati broj i učinkovitost konzervativnih aktivista. Institut nudi 44 različita seminara, a polazili su ih i američki senator Mitch McConnell te bivši potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Mike Pence.

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava rekao je da je cilj Akademije jačanje Domovinskog pokreta kako bi "na izborima došli u poziciju mijenjati Hrvatsku na bolje".

- Mi ćemo se kao stranka truditi ponuditi neprestano, kontinuirano nadograđivanje kako bismo bili što jači i što bolji. Mislim da to dugujemo i sebi i hrvatskom narodu - rekao je Penava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:17