ŠOK KOD MAKARSKE

Drama u Baškoj Vodi, srušilo se stablo na plaži, lakše ozlijeđeno četvero ljudi: ‘To je bila sreća u nesreći...‘

Na intervenciji sanacije srušenog stabla angažirana su tri vatrogasca s jednim vozilom.

Srušeno stablo na plaži

 Vatrogasci Baška Voda

Iako Makarsku rivijeru, srećom, nije zadesilo nevrijeme, u Baškoj Vodi se oko 11.30 sati iz čista mira, na plažu punu kupača, srušilo borovo stablo. Stablo se nalazilo u sklopu kafića i odjednom je palo, a tom prilikom je lakše ozljede u vidu ogrebotina, zadobilo četvero kupača.

Kako su nam kazali pripadnici DVD Baška Voda koji su u sekundi izašli na intervenciju, stablo je izvana izgledalo posve zdravo, međutim, očito je deblo bilo trulo.

- Sreća u nesreći je što je stablo palo na plažu, a ne po gostima kafića i što nitko od četvero kupača koji su se sunčali na plaži, nije teže ozlijeđen, već su zadobili ogrebotine, ali su se jako uplašili.

Na plaži se u tom trenutku našlo dvoje liječnika koji su pružili pomoć ozlijeđenima od kojih nitko nije zatražio daljnju hitnu obradu.

Sva stabla na području cijele općine Baška Voda pregledavamo i uklanjamo ukoliko uvidimo da su se osušila ili su postala prijetnja prolaznicima, ali ovo je bilo potpuno zdravo tako da je prava misterija razlog zbog kojeg se odjednom srušilo - kazali su nam baškovoški vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:45