NIJE BILO NEPRAVILNOSTI

DRAMA U DUBROVNIKU Dok je Josipović večerao, u restoran uletjeli porezni inspektori

 Cropix

Porezni inspektori stigli su u Dubrovnik prije mjesec dana i rade 'punom parom' te su ugostitelji i trgovci pod velikim pritiskom, javlja Dubrovački vjesnik.

Nije to ništa čudno, ali je iznenadilo sve kada su poreznici jučer odlučili provjeriti kasu u restoranu Proto gdje je u tim trenucima večerao predsjednik Ivo Josipović i drugi državni uzvanici koji u Dubrovniku sudjeluju na devetom Croatia Forumu, javlja Dubrovački vjesnik.

Voditelj marketinga Esculap-Teo Saša Šobot potvrdio je da su u četvrtak, na dan otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara ugostili predsjednika, ali nije znao za porezni nadzor.

– Od vas prvi put čujem za priču o poreznim inspektorima, mogu potvrditi samo da je predsjednik Josipović bio na večeri u našem restoranu, a ja sam od danas na godišnjem odmoru pa vam ne mogu više detalja o tome reći, kazao je Šobot.

Predsjednik i ostali državnici ipak su mogli s mirom večerati do kraja jer nepravilnosti u restoranu Proto nije bilo te su inspektori nastavili provjeravati ostale objekte.

Ovogodišnji Croatia Forum „EU integracija Zapadnog Balkana: trenutna situacija“ održava se od 10. do 12. srpnja 2014., u nazočnosti 18 ministara vanjskih poslova iz EU-a i susjednih zemalja, drugih visokih europskih dužnosnika, te predstavnika SAD-a, Kine, Japana, Rusije i Novog Zelanda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:45