PAKAO NA NEBU

Drama vaterpolista Juga nakon udara groma u avion: ‘Bila je panika, ljudi su povraćali, vrištali‘

Na letu iz Beograda za Tivat u krilo aviona udarila je munja, nakon čega su počele tutbulencije zbog kojih je prizemljio u Podgoricu

Vaterpolisti Juga

 Profimedia, Cropix

Umjesto o sjajnim rezultatima na susretima u Beogradu, vaterpolisti Juga danas su češće pričali o dramatičnom letu iz Beograda prema Tivtu, koji je prekinuo udar munje u zrakoplov.

Vratar Antonio Vukojević prepričao je za Dubrovački vjesnik kako je izgledalo tih nekoliko minuta u zrakoplovu koji je bio meta udara groma.

"Krenulo je sve tako da je let već na početku kasnio nekih sat vremena, zbog nevremena u Tivtu. Čim smo poletjeli, pilot je upozorio da nas očekuju nevrijeme i jak vjetar", kaže Vukojević.

Sve je, navodi, bilo u redu prvih dvadesetak minuta leta, a onda se dogodio udar groma u krilo.

"Nakon toga smo nastavili letjeti, uz stvarno nenormalne turbulencije. Valjali smo se s jedne na drugu stranu aviona, a kako je vjetar bio prejak, pilot je podigao zrakoplov malo više. No, ljudima je dolazila muka, povraćali su, tražili vrećice...Dosta ih je i vrištalo, bila je stvarno panika. Pilot je na kraju odlučio sletjeti u Podgoricu. Veliko olakšanje smo osjetili kad smo se konačno prizemljili", prisjetio se Antonio, koji sa suigračima već sutra ujutro opet sjeda u avion.

Upitan je li ga nakon svega strah ponovno se odlijepiti od zemlje, kaže kako ima još malo straha.

"Istina je, ali mi smo sportaši, idemo dalje", zaključio je Jugov vratar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:55