JAVIO SE NAČELNIK

Druga strana priče o kaotičnoj sjednici: ‘Krenuo je prema meni, valjda se htio tući, reagirali su zaštitari‘

Reagirao sam kada su rekli da su ulice za koje je predloženo da nose imena Blage Zadre i Siniše Glavaševića neprimjerene, kaže Tonkovac
 Vlado Kos/Cropix

Svoju stranu priče incidenta sa sjednice Općinskog vijeća Čepina iznio nam je i načelnik Općine Dražen Tonkovac.

- Prije svega, želi reći da se radi o vijećnicima koji svaku sjednicu Vijeća pokušavaju opstruirati i izazivati nerede, zbog čega je Općina unazad osam mjeseci angažirala zaštitare. Dolaze na sjednice kako bi stvarali probleme, maltretiraju predsjednika Općinskog vijeća i ostale vijećnik - kazao je Tonkovac, dodavši kako je točno da su materijali za jednicu poslani su poslani u petak, četiri dana prije sjednice, ali i da je sve je bilo u skladu s poslovnikom.

- Reagirao sam kada su rekli da su ulice za koje je predloženo da nose imena Blage Zadre i Siniše Glavaševiće neprimjerene, iako znaju da je to prijedlog Povjerenstva za imenovanje ulica u kojem sjede i dva ravnatelja škola s područja Čepina i ravnatelj Centra za kulturu. Oni su to popljuvali, a onda sam ja reagirao i rekao im da su pretjerali, da vrijeđaju ljude koji su u Povjerenstvu... Tu je došlo do verbalnog sukoba, a Bratić, koji je inače bivši član HSS-a u kojem sam i ja bio, počeo me čak optuživati i raspad HSS-a u Čepinu. No, u jednom trenutku je krenuo prema meni, valjda se htio tući, pa su reagirali zaštitari i došli do njega. Inače, to što me doveo u vezu s alkoholiziranošću govori sve o njemu, a s obzirom na to kako se ponašao na sjednici te da je to i spomenuo dok mi se obraćao i ja sam njega upitao je li on možda drogiran - rekao je načelnik Tonkovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:36