ca
MILAN BANDIĆ

‘Drugi jalno čangrizaju, a mi delamo, obnovili smo 161 školu i vrtić od 175 oštećenih u potresu!‘

Grad Zagreb osigurao je nesmetano odvijanje odgojno-obrazovnog procesa za 6.500 učenika iz 13 objekata kojima predstoji obnova
 Milan Bandić/Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u nedjelju rano ujutro pohvalio se kako je dosad obnovljena 161 škola i vrtić, od 175 oštećenih u potresu. 

- S ponosom vas želim informirati da smo od proljeća do sada obnovili 161 školu i vrtić, od 175 oštećenih u potresu! Odrađen je ogroman posao! Da nismo zasukali rukave, da smo čekali druge institucije, 60 tisuća djece na jesen ne bi krenulo u škole i vrtiće. U tijeku su i radovi na dječjem vrtiću na Kunišćaku koji će biti gotovi do kraja godine. Troškovi obnove na 162 objekta iznose 140 milijuna kuna, a obnova je zasad financirana isključivo iz proračuna Grada Zagreba.

Rokovi obnove preostalih 13 objekata javno su dostupni OVDJE.

Grad Zagreb osigurao je nesmetano odvijanje odgojno-obrazovnog procesa za 6.500 učenika iz 13 objekata kojima predstoji obnova, i to na čak 27 različitih lokacija te osigurao prijevoz učenika osnovnih škola tamo gdje je to bilo potrebno. Hvala Uredu za obrazovanje na izuzetnoj organizaciji u ovim teškim vremenima, dodao je Bandić i zaključio:

Dok drugi jalno čanzgrizaju, mi delamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2020 10:33