NACIONALNI STOŽER

Drugi najveći rast od početka epidemije: U zadnja 24 sata u Hrvatskoj 95 novozaraženih!

Čak 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije, a 25 slučajeva je iz Grada Zagreba
Vili Beroš
 Damir Krajac/Cropix

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 95 novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavio je Nacionalni stožer na stranici koronavirus.hr.

Ovo je drugi najveći dnevni rast slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj od početka izbijanja epidemije. Najveći dnevni broj slučajeva, njih 96, zabilježen je 1. travnja.

Jedna novooboljela osoba je iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Virovitičko-podravske županije, jedna iz Splitsko-dalmatinske županije i jedna iz Varaždinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Istarske županije, dvije iz Sisačko-moslavačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Zadarske županije, sedam iz Zagrebačke županije, devet iz Primorsko-goranske županije, 25 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, a 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije.Dosad su ukupno 2.483 osobe zaražene koronavirusom u našoj zemlji, a preminulo je 107 osoba.

Od koronavirusa do današnjeg dana oporavilo se ukupno 2.149 osoba. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječe 42 osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. siječanj 2022 15:42