JESTE LI IH KUPILI?

Državni inspektorat ima važnu obavijest za građane: S polica se povlače dva artikla

Zbog povećane količine aflatoksin mikotoksina Državni inspektorat s tržišta povlači organsku heljdu austrijskog proizvođača Vita Naturprodukte.

Heljda (Ilustracija)

 Cropix

Zbog povišene razine štetnih tvari u otisnutom motivu, "Dječji set za piće Lav" njemačkoga proizvođača Glaskoch koji na tržište stavlja Mueller trgovina, opoziva se s tržišta, izvijestio je u srijedu Državni inspektorat RH.

Kako se ističe u priopćenju, zbog migracije olova i kadmija s ruba čaše trodijelni set oznake EAN: 4002541347947/MAN: 2650605, šarža: #2611668, nije u skladu s europskom uredbom.

Proizvod proizvođača Glaskoch B. Koch jr. GmbH & Co. KG, Njemačka, na tržište stavlja MÜLLER TRGOVINA ZAGREB d.o.o., a obavijest se odnosi na razdoblje prodaje od 7. siječnja do 14. travnja 2022.

Detalji o opozivu proizvoda dostupni su na web stranici https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/.

S tržišta se povlači heljda austrijskog proizvođača

Zbog povećane količine aflatoksin mikotoksina Državni inspektorat s tržišta povlači organsku heljdu austrijskog proizvođača Vita Naturprodukte.

Kako su izvijestili u srijedu, proizvod Organska heljda VERIVAL "Bio Buch Weizen", količine 500 grama, s rokom upotrebe 23/08/2022, nije u skladu s europskom uredbom o utvrđivanju najvećih dopuštenih količina određenih kontaminanata u hrani.

Proizvod proizvođača Vita Naturprodukte GmbH, Langkampfen iz Austrije na tržište stavlja BIO SVIJET d.o.o. za trgovinu i usluge, Neviđane.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2023 00:19