PREMIJER I PREDSJEDNICA

DRŽAVNI VRH ČESTITAO LUKI MODRIĆU 'Ponosni smo na hrvatskog kapetana, želimo ti još mnogo sjajnih uspjeha'

 Action Images via Reuters/John Sibley / REUTERS

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u ponedjeljak je, u svoje osobno ime i ime Vlade RH, čestitao kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću na osvajanju prestižne FIFA-ine nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša u 2018.

"U ime hrvatske Vlade i moje osobno od srca čestitam na najprestižnijoj individualnoj nagradi u nogometnom svijetu i velikom međunarodnom priznanju vrhunskim rezultatima koje si postigao ustrajnim radom i požrtvovnošću.

Tvoj izuzetni talent, osjećaj za kolektiv i izvanredno zalaganje dali su nemjerljiv doprinos Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, čiji je uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji razveselio i ponosom ispunio čitav hrvatski narod.

Jednako je vrijedan i tvoj doprinos klupskom nogometu, posebice u Ligi prvaka, u kojoj s Realom postižeš izvrsne rezultate što je nedavno nagradila UEFA, a sad potvrđuje i Svjetska nogometna federacija - FIFA, proglasivši te najboljim nogometašem svijeta.

Ponosni na hrvatskog kapetana, želimo ti još mnogo sjajnih uspjeha!", stoji u čestitki premijera Plenkovića Luki Modriću, najboljem nogometašu svijeta u 2018.

Modriću je čestitala i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, objavom na svojem službenom profilu na Facebooku.

- Bravo Luka - zasluženo! Kapetane, čestitam na izboru za najboljeg igrača svijeta!, napisala je predsjednica uz 'hashtagove' - #Modric, #budiponosan i #iznadsvihhrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:09