SPORNA SNIMKA

Dulibić demantira Dijanu Zadravec: ‘Ono što je rekla je potpuna laž, nisam bio prisutan ondje!‘

‘Neka slobodno prijavi sve za što smatra da nije u skladu sa zakonom ili neka prestane. Kontinuirano radi štetu KBC-u‘
Dijana Zadravec, Tomislav Dulibić
 Cropix

Tomislav Dulibić, predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre Milosrdnice i državni tajnik u Ministarstvu zdravstva, za Jutarnji list je demantirao bivšu zamjenicu ravnatelja te ustanove, Dijanu Zadravec.

- Zlonamjerno je i neistinito da sam bio prisutan kada je nastao razgovor između gospođe i ministra. Samim time, reći da je na kraju snimke moj glas potpuna je laž - kaže Dulibić.

Također, kao predsjednik Upravnog vijeća kaže kako je natječaj za ravnatelja u skladu sa zakonom, a ukoliko Zadravec ima neka saznanja o korupciji neka to prijavi DORH-u.

- To sam joj i rekao. Neka slobodno prijavi sve za što smatra da nije u skladu sa zakonom ili neka prestane. Kontinuirano radi štetu KBC-u i v.d. ravnatelja Mariju Zovaku koji stručno obavlja posao - kaže Dulibić.

Podsjetimo, ministar zdravstva Vili Beroš opovrgnuo je ranije danas tvrdnje zamjenice ravnatelja KBC-a Sestre Milosrdnice Dijane Zadravec da je natječaj za izbor ravnatelja u toj bolnici bio nelegitiman, te da su on ili premijer imali bilo kakav utjecaj na taj izbor, javlja Hina.

Objasnio je da je snimka razgovora njega i Zadravec, objavljena u ponedjeljak na YouTubeu, zapravo poziv koji je on stavio na razglas na sastanku s pet do šest najbližih suradnika, kako bi se oni upoznali s pritiscima, insinuacijama, pa čak i ucjenama kojima je bio izložen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:08