TVRD ORAH

'DVOJICA IŠLA PROVALITI, A VLASNIK IH ZATEKAO I PREBIO' Stanari splitskog Varoša pričaju o incidentu: 'Navodno ih je dobro sredio...'

 
 Vojko Bašić / Hanza Media

Stanare i prolaznike na Matejušci na samo jutro proslave njihovog sveca zaštitnika poremetio je prizor policajaca i traka kojima je ograđen prostor na dijelu ulice iznad popularnog Fife prema Marjanu. Kako se moglo vidjeti, policija je zabranila prolaz cijelim dijelom ulice kako bi napravili očevid, piše Slobodna Dalmacija.

Od jednog prolaznika saznajemo što se već prepričava među susjedima.

- Neka dvojica su vam išla provaliti u kuću, ali ih je vlasnik zatekao i prebio. Tako se priča, a navodno ih je dobro sredio - kaže nam ljubazni gospodin koji nije mogao doći blizu mjesta događaja zbog policijskog osiguranja te se nije mogao uvjeriti ima li vidljivih tragova provale na prozorima i vratima ili sukoba na ulici.

Vojko Bašić / Hanza Media

Zatražili smo informaciju od PU splitsko-dalmatinske.

- Mogu vam potvrditi kako smo oko 8.50 sati dobili dojavu kako je došlo do sukoba trojice muškaraca u Ulici Solurat. Izašli smo na mjesto događaja i sve tri osobe su privedene na kriminalističko istraživanje u Prvu policijsku postaju. Za sada vam ne mogu potvrditi informaciju o provali - kazala nam je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Vojko Bašić / Hanza Media

Po okončanju očevida i kriminalističkog istraživanja utvrdit će se točni detalji događaja, piše Slobodna Dalmacija.

Vojko Bašić / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:02