OGORČENA JE

‘E, ne‘š majci!‘: Ljutita Marijana Puljak tvrdi da joj s anonimnih brojeva blate djecu, citirala i Igru prijestolja

Počeli su napadi na obitelj koji su sad ušli i u svoju najgnjusniju fazu, kaže Marijana Puljak
Marijana i Ivica Puljak
 Niksa Stipanicev/Cropix

Saborska zastupnica Marijana Puljak požalila se kako su počeli napadi na njezinu obitelj. Iako nije imenovala tko stoji iza napada, Puljak u statusu na Facebooku koji je naslovila 'Počeli su napadi na obitelj i djecu - e ne'š majci', tvrdi da su meta njezin suprug i kandidat za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak te njihova djeca.

- Došla je i ta faza, znali smo da će doći kad-tad, čim postanemo opasni po sve one koji žele da se nastavi propadanje grada. Počeli su napadi na obitelj koji su sad ušli i u svoju najgnjusniju fazu, napadi na djecu, ustvrdila je Puljak.

Dodaje kako su počeli kružiti SMS-ovi s nepoznatog broja te anonimni mailovi u kojima se "prvo Ivicu lažno optužuje, a danas diraju i blate našu djecu".

- Još je 5 dana do izbora, tko zna što su još u stanju izmisliti. Svjesna sam da je sadašnja politika prljava igra, ali je ne želim voditi na način kako je vode upravo takvi, lažima i valjanjem u blatu, diranjem u djecu. Sve ćemo izdržati, jer vidimo bolju budućnost, a svi ti njihovi potezi nam govore kako osjećaju da im dolazi kraj, da ih Ivica ozbiljno ugrožava pa se bore najnižim sredstvima, napisala je Puljak i zaključila:

"Kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today!"

Podsjetimo, prema anketi koju je objavila N1 televizija, Ivica Puljak trenutno je na drugom mjestu u utrci za Split iza Vice Mihanovića, no u drugom krugu bi, prema rezultatima istraživanja, HDZ-ovog kandidata uvjerljivo pobijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:50