SAMO NA JUTARNJI.HR

EKSKLUZIVNI VIDEO ČLANCI USKORO! Antonija Blaće: Ovo su vježbe s kojima sam dobila novu figuru; Šalković prvi put o vezi s Gruicom! I još...

Hvar, 160710.TV voditeljica Antonija Blace kupa se u uvali Perna na Paklenim otocima.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

Video članci novi su format koji od utorka, 26. svibnja, možete redovito pratiti na Jutarnji.hr! Ovo je trailer za videa koja ćete narednih dana moći gledati samo na Jutarnji.hr:

Kako bi bile zadovoljene želje i ukusi svih vas, naših posjetitelja, videa su podijeljena u tri kategorije. Tako na Jutarnji.hr od sada možete gledati ekskluzivne gospodarsko-političke intervjue te analize najvažnijih događaja iz Hrvatske i svijeta. Donosimo i jedinstvene intervjue s vašim omiljenim zvijezdama, najvažnijim akterima političke scene i vrhunskim sportašima koje imate priliku upoznati u sasvim opuštenoj atmosferi te kroz odgovore na vrlo osobna pitanja.

KVALITETAN I EKSKLUZIVNI SADRŽAJ Jutarnji.hr: Portal s najvjernijom publikom u Hrvatskoj. HVALA VAM!

Imamo odgovore i na vaša pitanja - ako vas zanima sve - od toga kako na optimalan način koristiti vaš smartphone preko toga kako okrenuti palačinku do toga kako pokrenuti podmornicu, na pravom ste mjestu jer serija naših ‘How-to’ videa ne ostavlja prostora dvojbama.

U prvoj seriji videa pred našim kamerama otvoreno govore Boris Lalovac, Antonija Blaće, Hrvoje Šalković i Dean Kotiga

Seriju videa započinjemo u utorak, 26. svibnja, s ministrom financija Borisom Lalovcem, koji ekskluzivno za Jutarnji.hr predstavlja novi zakon o kreditiranju građana koji bi trebao riješiti probleme nastale zbog rasta rata kredita u švicarskim francima.

U srijedu, 27. svibnja, zagrebački pisac Hrvoje Šalković prvi put javno govori o svojoj vezi s Anom Gruicom, slatkim trudničkim mukama i planovima za budućnost, a u četvrtak, 28. svibnja, stručnjaci za mobilne uređaje otkrivaju sve tajne vaših smartphonea - funkcije i mogućnosti za koje niste ni znali da postoje: savjeti za uštedu baterije i smanjenje mjesečnih računa samo su neke od tema koje obrađujemo za vas.

Pred naše su kamere stali i Antonija Blaće te Dean Kotiga. Simpatična voditeljica otkriva trikove kako je došla do zavidne figure i kako održava top formu te pokazuje svoje najdraže vježbe, dok čuveni lovac iz vrlo popularnog kviza Potjera, jedan od najpametnijih Hrvata, otkriva na kakva sva nevjerojatna pitanja zna odgovor, a usput testira i vaše znanje.

Pratite nas jer vam pripremamo razne iznimno zanimljive video članke, a ako imate prijedloge za sljedeći intrevju ili ‘How-to’ video, pišite nam u komentarima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:54