StoryEditor
SKANDAL U ZTC-u

EKSKLUZIVNI VIDEO: TAMBURAŠI SVIRALI I PLESALI NA PROTUPOŽARNOM AVIONU! U MORH-u šokirani, Krstičević: 'Tražim istragu i sankcioniranje odgovornih'

 
Svirka na air tractoru i Damir Krstičević u krugu
 Screenshot: YouTube / Goran Mehkek / Hanza Media

Na Badnjak prošle godine u Velikoj Gorici u Zrakoplovno tehničkom centru, tvrtki koja održava protupožarne avione, radnici su odlučili održati internu zabavu i to u hangaru gdje se nalaze protupožarni avioni. Za tu priliku pronašli su i muzičare koji su odlučili održati svoj nastup na jednom Air Tractoru koji se tamo nalazi na održavanju.

Zamišljeno, učinjeno pa su muzičari hodali po avionu, svirali i plesali. Ni njima ni drugim prisutnim nije palo na pamet da je riječ o jednom potpuno neodgovornom, nepromišljenom i neprofesionalnom postupanju u tvrtki u državnom vlasništvu.

Jutarnji list je u posjedu snimke s kojom smo suočili i ministra obrane Damira Krstičevića jer smatramo kako se takvo ponašanje ne može tolerirati.

“Nulta stopa za neprofesionalno i nečasno ponašanje. To nije način na koji se radi, tražim istragu i sankcioniranje odgovornih“, poručio nam je ministar nakon što je pogledao snimku. Naši sugovornici u MORH-u kazali su nam kako su šokirani ovakvim ponašanjem koje je nedopustivo i za svaku je osudu.

O ovom smo razgovarali i s direktorom ZTC-a Ivicom Grebenarom koji nam je potvrdio cijeli događaj. Prema njegovim riječima svirači su zaposlenici tvrtke. On također osuđuje cijeli događaj i tvrdi kako je poduzeo mjere protiv zaposlenika koji su ovo učinili.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2020 10:09