HTJELI SU POMOĆI OZLIJEĐENOM VATROGASCU

EKSKLUZIVNI VIDEO Tučnjava usred požara: šestorica policajaca napali i uhitili sina i oca!

Pokušavali su pomoći članu HGSS koji je bio u nesvijesti jer se nagutao dima za vrijeme jučerašnjeg požara trgovačkog centra u Imotskom

Jutarnji TV je u posjedu ekskluzivne snimke jučerašnjeg obračuna Željka Martića (26) i njegova oca Bože (56) s policajcima na parkiralištu trgovačkog centra Park & Shop u Imotskom uslijed čega su obojica uhićeni. Sve se događalo za vrijeme požara trgovačkog centra u Imotskom.

Mladić i njegov otac pokušavali su pomoći Anti Kukavici Fedoru, pričuvnom članu HGSS-a Imotski i članu Planinarskog društva Imotski koji je pao u nesvijest nakon što se nagutao dima ispred trgovačkog centra kojeg je zahvatila vatrena stihija.

Željko je vidjevši Fedora kako leži na podu u nesvijesti, vikao i tražio da netko zove liječnika. Kako Hitna nije stizala, najvjerojatnije je viknuo na policajce da požure i da pomognu, pa je zbog nervoze, došlo i do fizičkog obračuna.

Prema iskazima svjedoka i onome što se vidi na snimci, policija je na vrlo grub način svladala Željka i njegovog oca Božu koji je htio pomoći sinu. U sukobu oca i sina s policijom ozlijeđeno je nekoliko policajaca, a stradao je i Željko. Božo je priveden u policijsku postaju zbog napada na službenu osobu, a isto čeka i Željka, nakon što mu bude pružena liječnička pomoć.

Iz Ureda za odnos s javnošću PU Splitsko-dalmatinske priopćeno je da je oko 12 sati za vrijeme osiguranja objekta došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Tom prilikom 26-godišnji Ž. M. dobio je teške tjelesne ozljede, a 56-godišnji B. M. lakše.

Isto tako, dvojica policajaca također su dobili lakše tjelesne ozljede. O svemu je obaviješteno Državno odvjetništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 20:13