STROGO ČUVANA TAJNA

EKSKLUZIVNO Željko Kerum i Fani Horvat dobit će još jednu bebu!

- 2011. U FOTOGRAFIJAMA CROPIX-A - Split, 241111.U gradskoj luci otvoren impozantni louge bar, restoran, music club, pizzeria " Imperium" u vlasnistvu brace Ugrin.Na slici: Zeljko Kerum i Fani ( dosao oko 1 sat u noci ).Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babic / CROPIX

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno će postati tata! Informacija je poput bombe odjeknula zagrebačkim kuloarima, a sam gradonačelnik sretnom viješću zasigurno će iznenaditi svoje saborske kolege .

Otprilike dvije godine nakon što je rodila sina Franu, Kerumova dvostruko mlađa odabranica Fani Horvat opet je trudna, doznajemo ekskluzivno iz izvora bliskom paru.

Tajili sretnu vijest

Riječ je o ranoj fazi trudnoće, pa tako o budućoj prinovi navodno ništa ne zna ni šira obitelj para niti svi njihovi prijatelji. Kako bi vijest što dulje sakrili od javnosti, Željko i Fani navodno su na pregled otišli u privatnu splitsku polikliniku.

Splitskog gradonačelnika danas smo pomalo zatekli s ovom informacijom te je on svojom nesigurnom reakcijom otkrio kako sretnu vijest još nije bio spreman podijeliti s javnošću .

- Najljepše je u životu biti roditelj - pokušao je diplomatski odgovoriti Kerum na izravno pitanje hoće li ponovno postati tata. No, ubrzo nakon toga zahvalio je na čestitkama.

Šokirao javnost

Dvogodišnji Frane treće je Kerumovo dijete. S prvom suprugom, koju je ostavio zbog Fani, ima dvoje djece: Nevu (22) i Joška (20). Njegova bivša supruga Ankica, koja je uz njega bila pune 24 godine, nakon razvoda ostala je živjeti u obiteljskoj kući u Ljubićevoj ulici na Trsteniku. Podsjetimo, Kerum je sredinom listopada 2009. u eteru vlastite televizije priznao da ima ljubavnicu s kojom očekuje dijete te da zbog nje napušta suprugu. Šokirao je javnost te kasnije kazao kako je samo htio biti iskren.

OPŠIRNIJE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:53