POGLEDAJTE KARTE

Erdogan stiže u Zagreb, dijelovi grada bit će blokirani: Policija objavila detalje posebne regulacije prometa

Zbog dolaska turskog predsjednika oglasili su se iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ)

Obilazni pravci u Zagrebu i Recep Tayyip Erdoğan

 CROPIX/PUZ

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan dolazi u službeni posjet Hrvatskoj 8. rujna. Tom prilikom će sudjelovati u otvaranju Islamskog centra u Sisku, a u planu je i njegovo sudjelovanje na Gospodarskom forumu Hrvatska - Turska. Turskog predsjednika na službeni posjetu pratit će i supruga.

Zbog dolaska turskog predsjednika oglasili su se iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ) te najavili posebnu regulaciju prometa na području grada Zagreba od utorka, 6. rujna do četvrtka, 8. rujna 2022. godine.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop - policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici - stoji na internetskoj stranici PU zagrebačke.

Iz PUZ-a su objavili i obilazne pravce za srijedu, 7. rujna 2022. godine.

image

Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin

PUZ
image

Novi Zagreb

PUZ
image

Trnje - Centar

PUZ

Ovo su obilazni pravci za četvrtak, 8. rujna 2022. godine.

image

Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin

PUZ
image

Velika Gorica - Sisak

PUZ
image

Novi Zagreb

PUZ
image

Trnje - Centar

PUZ
image

Gornji grad

PUZ
image

Pantovčak, Donje Prekrižje

PUZ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2022 15:37