HDZ NAPADA

Facebook rat se nastavlja: ‘Pati, Grmoja, pati! A Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus‘

‘Drago nam je što će sada biti makar malo oprezniji dok u prosovjetskom angažmanu budu slijedili svog idola s Pantovčaka‘

Marin Miletić, Nikola Grmoja i Nino Raspudić
 

 Damjan Tadić/Cropix

Na Facebook profilu HDZ-a objavljena je još jedna objava u nizu obračunavanja s ‘ruskim igračima‘ u Hrvatskoj. To je ujedno i odgovor na ranije napade koji su iz Mosta upućeni u smjeru HDZ-a.

Podsjetimo, nakon što je HDZ objavio video u kojem je Mostovce Nina Raspudića i Marina Miletića, zajedno s predsjednikom Milanovićem optužio da rade za ruske interese, Raspudić je na njihove optužbe odgovorio uz tvrdnju da su smiješne i dodao:

- Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke.

Iz HDZ-a su sada na Facebooku objavili sljedeće:

‘Pati, Grmoja, pati! Nije lako kad se okružiš kremljanskim provokatorima… Mogu Milanovićevi mališani Nino Raspušenko & širitelj “Putinova kršćanstva” Miletić muljati koliko god hoće, panično retuširati vlastite fotografije, no drago nam je što će sada biti makar malo oprezniji dok u prosovjetskom angažmanu budu slijedili svog idola s Pantovčaka.‘

Nisu ostali dužni ni Raspudiću.

- Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina & Kremlj, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson. Ili kao njegov idol Milanović kad pogne glavu na summitu NATO jer nije uspio razjediniti Zapad u podršci Ukrajine i osudi ruske agresije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:10