TJEDAN U 10 PITANJA

Fast food s jadranskom ribom o kojem smo pisali prije 8 godina prerastao u odličnu konobu: ‘Kod nas nema izij i idi ća‘

Josip Medić Tote je vlasnik konobe u Rogoznici i odgovara na 10 pitanja našeg novinara

Josip Medić Tote

 Privatna arhiva
Josip Medić Tote je vlasnik konobe u Rogoznici i odgovara na 10 pitanja našeg novinara

1. Tote, osam je godina prošlo otkako sam tvoj simpatični fast food s jadranskom ribom zapazio na rogozničkoj rivi. Što se promijenilo?

- Puno toga. Moram vam zahvaliti jer mi je nakon vašeg intervjua naglo skočio promet, pročulo se za tadašnji kiosk Škojic, pa smo ubrzo preuredili dvorište kuće, gdje je sada moja konoba. I dalje prodajem svoju ribu, turistima se to sviđa, kao i cijeli ambijent.

2. Ajde, fala Bogu da sam i ja nekome pomogao. Inače moji sugovornici završe u zatvoru ili ludnici, ali nekima se, eto, i posreći. Na jelovniku se vidi da i dalje imaš znatno niže cijene nego ostali. Kako uspijevaš opstati?

- Da. Kod mene je kilogram oborite ribe prve klase 350 kuna, a kod ostalih je oko 500. Računica je vrlo jednostavna, pa čak ako i ne ulovim svoju ribu, kupim l...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. srpanj 2025 00:47