NEKRETNINA U ISTRI

FOTO: BAZEN, SAUNA... Pogledajte luksuznu kuću koju novi ministar turizma iznajmljuje za 1.639 eura tjedno

Novi ministar turizma Darko Lorencin turistima iznajmjuje rustikalnu kamenu kuću, tipičnu za unutrašnjost Istre, no ipak, puno veću i luksuzniju, piše lokalni portal Barkun.hr.

Kuća od 135 kvadrata, koja sažima tradicionalni stil i modernu udobnost, iznajmljuje se od 760 do 1.639 eura po tjednu, ovisno o terminu. U kuću s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice može se smjestiti šest osoba, a posebno je privlačna velika terasa.

Na stranicama agencije za nekretnine Fewovista uz mnoštvo fotografija luksuzne kuće stoji i opis: - Osvježite se u bazenu ili opustite u sauni uz romantičnu svjetlost svijeća. Kuća sa šarmantnim pogledom nalazi se na parceli u mjestu Donji Kalčini na 10-ak minuta hoda Grožnjana. U blizini je šuma te biciklistička staza, a mjesto je poznato po proizvodnji vina i maslinovog ulja. Preporučujemo ukusna jela od tartufa.

Podsjetimo, premijer Milanović jučer nije dopustio novom ministru da odgovori na novinarsko pitanje o njegova tri stambena kredita, utvrdivši da se time Lorencina unaprijed optužuje za lopovluk.

- To su komercijalni krediti, koje je Lorencin dobio s kamatama od šest ili sedam posto, kao i ja - prekinuo je Milanović pitanje istaknuvši da novinari "sve imaju na papiru".

Fotogaleriju Lorencinove kuće možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:25