ŽIVOT NAKON ZATVORA

FOTO: ČAČIĆ UŽIVAO U BRZOJ VOŽNJI S prijateljima se zabavljao ploveći kanuom po brzacima

Duga Resa, 050714.Bivsi prvi potpredsjednik Vlade RH Radimir Cacic vrijeme nakon izlaska iz zatvora zbog izazivanja prometne nesrece provodi uzivajuci u kanuingu rijekom Mreznicom. S drustvom se spustao od Generalskog Stola do Duge Rese.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

DUGA RESA - Nakon odslužene kazne za izazivanje prometne nesreće bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić brzinski se vratio u javni život, najavom osnivanja političke stranke te izložbom likovnih radova nastalih u pulskoj kaznionici Valtura. Tamo je svoje prve zatvorske dane započeo brojati u srpnju prošle godine, a ovogodišnjem je srpnju odlučio dobrano uživati u slobodi.

Izabrao je kanuing rijekom Mrežnicom, a ekipa Jutarnjeg lista zatekla ga je u subotnjim popodnevnim satima u Gornjm Zvečaju, gdje je s dvojicom prijatelja stao na okrijepu. Iako ležerno sportski odjeven, s neopren cipelama, šiltericom i sunčanim naočalama, ipak se, čini se, nije uspio u potpunosti predati uživanju, jer je dobar dio vremena proveo - telefonirajući.

- Došao sam na prekrasnu Mrežnicu s prijateljima, nismo dio neke grupe, već smo u vlastitom aranžmanu. To nam je dugogodišnja tradicija na ovoj prekrasnoj rijeci. Gotovo da mogu reći da u prtljažniku stalno vozim kanu na napuhavanje, pa sam uvijek spreman za plov. Krenuli smo iz Generalskog Stola i plovimo prema Dugoj Resi - rekao nam je Radimir Čačić, koji je u kanuu sjedio sprijeda i nije veslao, radila su to dva njegova prijatelja, koji su sjedili iza.

- Mi smo njegovi prijatelji iz HNS-a - u šali je dobacio jedan od njih, na što su se svi nasmijali.

- A gdje vam je gospodin Bandić - upitali smo.

- Danas nije mogao, ali povest ćemo i njega - odgovorio je dobro raspoloženi Čačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 20:48