StoryEditor
STRAŠNO

FOTO: ČEŠKI MILIJUNAŠ ODVRATNIM POTEZOM IZAZVAO BIJES OTOČANA Procurile fotografije koje su zaprepastile javnost, gradonačelnica šokirana

 
Zagađenje fekalijama u Komiži
 Facebook

U grupi na Facebooku ‘Volim Komižu’ objavljena je fotografija koja je zgranula korisnike i izazvala veliku raspravu.

- Živo nautički turizam bez kontrole i bez sankcija. Jahta LizMary u 22:30h ispustila tank sa fekalijama u komiškoj luci - napisao je šokirani Komižanin nakon što je svjedočio događaju. 

U komentarima su mu savjetovali da odmah zove policiju ili Lučku kapetaniju, a i svi su se složili da nemarne turiste treba kazniti. Reagirala je i gradonačelnica Tonka Ivčević koja je za Morski.hr rekla:

– Pa to je nedopustivo! Ustat ćemo se protiv toga i spriječiti da se to kod nas događa na sve moguće načine. Kako se to dogodilo na pomorskom dobru, mi kao Grad ni komunalno redarstvo doduše nismo nadležni, ali ja sam još sinoć poslala obavijest koncesionaru i Lučkoj kapetaniji.

Facebook
 

Iz Nautičkog centra Komiža koji imaju koncesiju nad ovim dijelom pomorskog dobra nisu htjeli davati izjave putem telefona, a lučki kapetan Damir Radica nije htio odgovoriti što je napravio po ovom pitanju.

Facebook
 

– Znam da je važno, ali ne mogu govorit – odrezao je kapetan za Morski.hr i poklopio slušalicu.

Vlasnik 3,5 milijuna eura vrijedne jahte je, prema nedavnim medijskim napisima, češki bogataš čiji se skiper pod okriljem noći ovako rješava otpada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 13:47