UHIĆENJE NA DALMATINI

FOTO: DRAMA NA AUTOCESTI 'Policija nas je zaustavila i upala u bus, još nikada to nisam vidjela'

Momka starog tridesetak godina izveli su policajci danas oko 12.30 sati iz autobusa kod Žute Lokve
 Sibenik.in

Momka starog tridesetak godina, izveli su policajci danas oko 12.30 sati iz autobusa Samoborček kod Žute Lokve na autocesti A1 na zaprepaštenje putnika iz Šibenika koji su se jutros u 9.40 sati ukrcali na putu za Zagreb, piše Šibenik.in .

- Policija je zaustavila bus kod odmorišta gdje je već bio jedan bus s otvorenim prostorom za prtljagu oko kojeg je bilo puno policajaca. Svi rodovi bili su na terenu, kao u filmovima, inspektori u civilu s velikim značkama obješenim oko vrata, interventni policajci i ovi klasični plavci koji su prvo legitimirali sve putnike u našem busu - ispričao je za Šibenik.in Šibenčanin koji je mobitelom snimio uhićenje.

Policajci su mu prvo rekli da izađe s njima, a onda se vratili po njegove stvari. Počeli su mu preturati po stvarima na parkingu i okružili su ga, a nakon što su izvadili iz torbe bijelu svezanu kesu, dva policajca vratila su se u bus i još jednom detaljno sve pretražili.

- Obavili su to traljavo jer su na pultu pred njegovim sicem bile Sportske novosti, a ispod novina njegov mobitel koji su putnici otkrili tek kasnije, kad je bus opet bio na putu, a momak ostao s policajcima u Lici. Često se vozim busom, ali ovo još nikad nisam vidjela – rekla je Vodičanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:21