NEMOĆNI SU

FOTO: GRAĐANI PAGA BIJESNI NA RAZGOLIĆENOG SUGRAĐANINA 'Stari se perverznjak barem jednom tjedno kupa gol pred djecom, a institucije ne reagiraju'

 Jutarnji

Stanovnike grada Paga već godinu dana muči, čini se, nerješiv problem. Naime, kako kažu, jedan njihov sugrađanin barem jednom tjedno kupa se potpuno gol, i to upravo kraj glavne šetnice i mjesta gdje se okupljaju obitelji s djecom.

- Apsolutno smo nemoćni nad ovom 'budalom' koja se svaki dan kupa potpuno gola. Osobno nemam ništa protiv za kupanje bez odjeće, ali negdje daleko od javnosti, djece i ljudi - javio nam se u redakciju jedan ogorčeni građanin Paga.

- Ova osoba to radi na gradskoj plaži u Pagu, bar jednom tjedno u vremenu između 11:00 i 13:00 sati kada se djeca igraju na plaži ili na obližnjem igralištu odaljenom cca 30 metara, valja napomenuti da je to i jedna od glavnih šetnica kao i okupljalište obitelji s djecom jer nema prometnice u blizini - pojašnjava, pa napominje kako su se zbog ovog problema obratili i policiji.

- Na mnogobrojne prijave PU Pag nismo dobili odgovor, osim jednog obavijesnog razgovora, ali očito nije urodilo plodom, komunalni redari su bespomoćni - nije u okviru njihovog djelokruga, pokušavali su golaća odgovoriti od ovih ludosti, ali on jednostavno prkosi svima - tvrdi ovaj Pažanin kojem nije jasno kako 'nitko od institucija nema mogućnost sankcionirati starog perverznjaka'.

- Djecu ne puštamo u park, roditelji koji svoju djecu vode tuda u školu sada djecu voze autom - objašnjava i napominje kako se nada da će se jedino ovako čovjek možda posramiti i da će se 'ova ludorija napokon završiti'.

O ovom smo slučaju kontaktirali nadležnu policijsku upravu u Zadru iz koje su nam odgovorili kako su dosad evidentirali samo jednu dojavu građana (6. studenog).

- Policajci koji su po dojavi došli na plažu, na njoj nisu nikog zatekli - kazali su i napomenuli kako će policijski službenici paške policije nastaviti obilaziti plažu s ciljem sprječavanja protupravnih ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 08:32