BIVŠA POTPREDSJEDNICA HNS-A

FOTO: JE LI OVO KONAČAN DOKAZ NA KOJU ĆE STRANU PRIJEĆI ODBJEGLA HNS-ovka? Marija Puh snimljena u zanimljivom društvu: 'Ma to je slučajno...'

 
Marija Puh
 Ronald Gorsic / HANZA MEDIA

Marija Puh, dosadašnja potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica, podnijela je prošlog tjedna ostavku na sve funkcije u stranci, a u Saboru će ubuduće djelovati kao nezavisna zastupnica.

- Nisam bila zadovoljna brzinom i projektima koji su bili upereni prema Zagorju, s time da sam ja iz Zagorja, i znamo za sve okolnosti na način na koji smo ušli u koaliciju sa HDZ-om, ja sam vjerovala i željela da se to u Zagorju vidi. Nažalost, 16 mjeseci je prošlo, a neke konkretne stvari koje sam očekivala da će poboljšati život mladim ljudima u Zagorju, nisu se dogodile, izjavila je Puh najavljujući da nastavlja podržavati Vladu, ali da će o svemu ubuduće razgovarati prvenstveno s HDZ-om.

Iako se u posljednje vrijeme intenzivno nagađalo da Puh prelazi u klub Milana Bandića, ona nije htjela potvrditi taj transfer iako priznaje da su sve opcije otvorene.

No kako javlja naš reporter Goran Penić, saborska zastupnica sinoć je u Radoboju snimljena u društvu Milana Bandića. Ona pak i dalje tvrdi da nije još donijela odluku u koji će Klub zastupnika, da je svi zovu, a da se s Bandićem u društvu našla slučajno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:14