MOLE SVE ZA POMOĆ

FOTO Jeste li vidjeli Alena (37)? Obitelj i prijatelji ga traže od 29. svibnja!

Alen je posljednji put viđen na Kantridi. Vozio je metalik sivi maxi-skuter Piaggio X8 registrarskih oznaka RI-349 MH

29. svibnja na području Rijeke nestao je 37-godišnji Alen Poropat-Šola. Prema tvrdnjama svjedoka, Alen je posljednji put viđen oko podneva na Kantridi. Vozio je metalik sivi maxi-skuter Piaggio X8 registrarskih oznaka RI-349 MH, a od tada mu se gubi svaki trag.

Alen je visok 189 centimetara, crne kose i smeđih očiju. Prema opisu policiju u vrijeme nestanka nosio je kariranu košulju kratkih rukava, plave traperice i smeđe cipele.

Od dana Alenovog nestanka za njim traga obitelj i prijatelji. Na Facebooku je osnovana grupa na kojoj pozivaju građane, ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja, jave informacije na brojeve telefona 099/210-6261 ili 099/233-4726.

Alenovi prijatelji i rodbina na "zidu" grupe pojašnjavaju da Alena traže hrvatska i slovenska policija, te da Tele 2 nije uspio locirati njegov mobitel putem signala.

"Mi smo razmišljali na način da je možda negdje pao vozeći se uz cestu, pa smo na motorima krenuli u potragu. Pregledavali smo sve ceste uz pogranično područje, te ceste od Rijeke prema Učkoj, no nismo ništa pronašli. Lijepimo plakate, razgovaramo s ljudima, išli smo čak do Trsta", kaže za Net.hr Alenov prijatelj Emil Černeka.

"Mi smo razmišljali na način da je možda negdje pao vozeći se uz cestu, pa smo na motorima krenuli u potragu. Pregledavali smo sve ceste uz pogranično područje, te ceste od Rijeke prema Učkoj, no nismo ništa pronašli. Lijepimo plakate, razgovaramo s ljudima, išli smo čak do Trsta", za Net.hr je rekla glasnogovrnica riječke policije Ankica Kolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:09