30 DANA OD NESTANKA

FOTO Jezero Brljan pretvoreno u 'pustinju', ali i dalje nema traga Antoniji

Jezero Brljan, 070711.Jedanaesti dan pretrazivanja jezera Brljan na rijeci Krki za tijelom nestale Antonija Bilic. Vec peti dan vatrogasci ispumpavaju vodu iz jezera. Na slici ronioci policije pretrazuju veliko jezero Brljan.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

ŠIBENIK - I danas je nastavljena potraga za nestalom Drnišankom Antonijom Bilić . U sklopu potrage danas će se pretraživati područja uz cestu Drniš-Split počevši od mjesta Prugova do Kočinjeg brda, izvjestila je šibensko-kninska policija.

Stručnjakinja za trafficking: Od početka sumnjam da je Antonia postala žrtva trgovine ljudima

Oko 120 pripadnika Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije, te članovi Gorske službe spašavanja i vatrogasci, pretragu će usmjeriti na tok rijeke Krke od Manojlovačkog slapa do hidrocentrale Miljacka, a pretraživat će se i područje akumulacijskog jezera Brljan.

Kako piše Dnevnik.hr ronioci su danas pretražili još tri sumnjiva jezerca i nisu ništa pronašli. Vjeruje se da će se danas ili sutra konačno zaključiti potraga oko jezera Brljan. Jezero Brljan prava je pustinja, navodi reporter Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:44