SLAVLJE U KAŠTELU

FOTO: KERUM BLISTAO NA OTVORENJU PRVOG DUĆANA 'Fani i ja opet ćemo postati roditelji'

Kastel Stafilic, 190714.Nakon dvije godine blokade, Zeljko Kerum je ponovnootvorio prvu trgovinu u Kastelima.Na fotografiji: Fani i Zeljko Kerum.Foto: Vojko Basic / CROPIX
 Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

U novom pokušaju poslovnog uzleta Željko Kerum otvorio je jutros svoj prvi dućan, i to u Kaštel Štafiliću. Nekadašnja trgovina broj 20 sada je br. 1, a već ubrzo slijede, kako je najavio, br. 2 i 3 u Dujmovači i na Gripama, piše Slobodna Dalmacija.

'Ostao sam uvijek isti', zapjevao je Kerumu i uzvanicima na otvaranju Petar Grašo. Interesantno, među njima nije bilo Kerumove sestre, Nevenke Bečić, nekadašnje desne ruke u biznisu. Tu je bio zet Petroslav Sapunar u pratnji supruge Mare, druge Željkove sestre.

- Puno je teže krenuti nekome tko je već bio u ovom biznisu od onoga tko je skroz novi . Raduje što su me podržali svi veliki dobavljači i svi glavni hrvatski proizvođači. Moj cilj je promet od 100 milijuna kuna u prvoj godini – rekao je Kerum.

- Familija je i dalje uz mene, svi će mi pomagati. U Sabor neću više ići, jer na malo toga mogu utjecati, ali tamo će biti Nevenka. Ostajem u politici, bez mene se ne može sastaviti ni gradska ni županijska vlast – poručio je.

Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
Kastel Stafilic, 190714.Nakon dvije godine blokade, Zeljko Kerum je ponovnootvorio prvu trgovinu u Kastelima.Na fotografiji: Zeljko Kerum sa djecom Franom i Zvonimirom, suprugom Fani te Zopranom i Petrom Grasom.Foto: Vojko Basic / CROPIX

Sve je na otvorenju počastio janjcima i odojcima.

Željko Kerum pucao je od sreće na današnjem otvorenju svog prvog dućana u obnavljajućem trgovačkom carstvu, piše Slobodna Dalmacija.

Ali razlog za širok osmijeh nije samo posao, već i privatni život: njegova druga supruga Fani, naime, ponovno je trudna.

To će biti njihovo treće dijete: Frane ima 4, a Zvonimir dvije godine. Novinarima nisu otkrili spol djeteta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:45