FESTIVAL U SPLITU

FOTO: LUDILO NA POLJUDU PONOVNO BEZ VEĆIH INCIDENATA Gradske službe su do sedam sati sve očistile, Ultra kao da se večer prije nije ni održavala

 
 Zvonimir Barišin / Cropix

Još jedna mirna Ultra Europe noć je iza Splita i službi koje nisu imale ozbiljnijeg posla - policija je privela ukupno 76 osoba, a gradske službe su kao i nakon prvog dana festivala očistile područje oko Poljuda, tako da ujutro slučajni prolaznik nije imao dojam da se tu održavao svjetski party.

Kako su u nedjelju ujutro izvijestili iz splitske policije, prije, za vrijeme i nakon održavanja drugog dana festivala Ultra Europe 2018 na stadionu Poljud, kao i prvoga dana, nisu zabilježeni značajniji sigurnosni događaji u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika festivala, niti oštećenja imovine.

"Privedeno je ukupno 76 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama bit će prijavljene tri osobe", kratko je izvijestila Sanja Nazlić iz splitske policije.

U galeriji pogledajte ludilo na Poljudu:

Ni djelatnici splitske Javne vatrogasne postrojbe nisu u subotu navečer imali posla, iako ih je na terenu bilo kao i noć ranije - 17 gasitelja sa četiri vozila, baš kao ni pet timova Hitne medicinske pomoći koji su imali uobičajenog posla oko alkoholiziranosti partijanera. Sve u svemu, i druga noć Ultra Europe festivala prošla je iznimno mirno.

Djelatnici gradske Čistoće očistili su i oprali svaki, pa i najmanji kutak Poljuda pa je jutros u 7 sati, samo dva sata nakon završene druge večeri, sve bilo čisto kao da se tu nije ni održavala Ultra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:13