SAPLEO SE O KABLOVE

FOTO M. Badovinac iz TBF-a pao s pozornice u Zadru: Ništa nije slomio, samo se ugruvao

 Marino Brkljaca

Frontmen splitske hip-hop grupe "The Beat Fleat" Mladen Badovinac, lakše je ozlijeđen nakon što je u srijedu navečer na samom kraju koncerta pao sa metar i pol visoke pozornice na zadarskom Trgu pet bunara.

Badovinac je sa pozornice "atereirao" na leđa za vrijeme izvođenja bisa nakon što se sapleo o kablove. Iako mu je u pomoć odmah priskočio kolega Saša Antić, zbog potencijalno opasnih ozlijeda ubrzo je pozvana Hitna pomoć nakon čega je praćen pogledima zabrinutih obožavatelja u kola prebačen na nosilima.

Nakon pregleda na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice utvrđeno je da se Badovinac samo dobro "ugruvao", te da mu, osim ogrebotine i hematoma na ruci, ništa nije slomljeno.

- Koncert je uistinu bio odličan, a Mladen je bio posebno dobro raspoložen i cijelo vrijeme je plesao na pozornici, no za vrijeme izvođenja bisa odjednom je nestao. Kako nismo bili u prvim redovima nismo znali gdje je otišao, i tek kada smo ugledali kola Hitne pomoći shvatili smo da je pao. Ležao je, a čak nije ni treptao tako da smo mislili da su u pitanje ozbiljnije ozlijede. Polijevali su ga vodom da dođe sebi, ali on nije trzao - ispričao je jedan od posjetitelja koncerta na kojem se sinoć okupilo više od tisuću obožavatelja popularnih TBF-ovaca koji su u Zadru promovirali novi album "Pistaccio metalic".

Prije koncerta koji je održan u organizaciji zadarske udruge apstinenata "Porat" pod motom "Nema sretnih droga", TBF-ovci su novi album prethodno predstavili ispred zadarskog Dallas music shopa gdje su posluživali specijalne zelene koktele. Badovinac je novinarima izjavio kako mu se takva nezgoda dosad još nije dogodila, te da se "minimalno" prepao kada je tresnuo na leđa.

Unatoč potencijalno opasnoj situaciji, poneki su "detaljisti" zamijetili malu sličnost nemilog događaja sa reklamom sa Karlovačko pivo gdje sa pozornice umjesto Badovinca "pada" Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:49