POTRAGA JE U TIJEKU

FOTO: 'MALENI DAVID JE JAKO TUŽAN I PLAČE...' Nastala je strka zbog traktora koji je poklonjen sinu Domagoja Vide, priča je ipak sretno završila

 
 Vlado Kos / CROPIX

Na spektakularnom dočeku koji su u Donjem Miholjcu organizirali za hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu među upečatljivijim prizorima bio je i onaj njegova trogodišnjeg sinčića Davida kako se, sa šokačkim šeširom na glavi, vozi na malom traktoru s karakterističnim 'kockicama' i brojem 21, što je broj koji u reprezentaciji na dresu nosi njegov otac.

To je bio specijalni poklon za njega, no maleni David je nakon proslave ostao bez njega.

Kako je u srijedu navečer na Facebooku izvijestila Turistička zajednica Donjeg Miholjca, nakon završetka programa dočeka crveni traktorčić je ostao na pozornici, na kojoj je zadnji put viđen prilikom raspremanja opreme, u utorak oko 23:30, nakon čega je nestao.

Donji Miholjac, 170718.
Docek Domagoja Vide u rodnom Donjem Miholjcu.
Na fotografiji: Domagoj Vida okruzen brojnim navijacima i sugradjanima.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

- Maleni David je jako tužan i plače te ovim putem molimo građane ukoliko imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured na Trgu Ante Starčevića 2, broj telefona 633-103 ili u Grad Donji Miholjac. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva. Unaprijed zahvaljujemo!, naveli su iz Turističke zajednice Donjeg Miholjca.

U moru komentara koji su se nanizali ispod ove objave građani su izrazili zgražanje mogućnošću da bi netko sebi prisvojio poklon namijenjen malenom Davidu, koji je osvojio srca hrvatskih navijača nakon što je u više navrata snimljen kako s ocem na travnjacima ruskih stadiona slavi pobjede hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Na svu sreću već rano ujutro javila se žena u komentarima koja je napisala: - Traktor sam jutros pronašla u dvorištu Dječjeg vrtića Pinokio, vjerojatno ostavljen tijekom noći. Na sigurnom je!

Uskoro je i Turistička zajednica Donjeg Miholjca objavila nove informacije podijelivši objavu sa stranice gradonačelnika Gorana Aladića:

- Nestali traktorčić koji je na poklon dobio maleni David Vida, a koji je nestao s pozornice na kraju proslave dočeka Domagoja Vide, jutros je pronađen u dvorištu dječjeg vrtića Pinokio. Hvala svima koji su se uključili u potragu izgubljenog traktorčića te na taj način pomogli da traktorčić bude vraćen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:42