HVALEVRIJEDNA AKCIJA

FOTO: NOVINARI HRVATSKIH MEDIJA ROŠTILJALI U HUMANITARNE SVRHE Prihodi od prodanih porcija donirani akciji 'Nisi sama, ideš s nama!'

 
Željko Petrušić, Dušan Miljuš, Zlatko Šimić, Tanja Rudež, Ivana Kalogjera i Goran Ogurlić
 Zeljko Puhovski / HANZA MEDIA

Na 1. novinarskoj dobrotvornoj roštiljadi u Vrbovcu održanoj u nedjelju 20. svibnja okupili su se novinari 11 nacionalnih i lokalnih medija, uključujujući HRT, RTL, Jutarnji list, 24 sata, Radio Sljeme itd.

Novinari, okupljeni u tročlane ekipe, pripremali su roštilj za koji je meso darovao PIK Vrbovec. Sav prihod od prodanih porcija darovan je akciji “Nisi sama, ideš s nama!” za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinaciran povratni taksi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.

Akciju “Nisi sama-ideš s nama!” pokrenula je i vodi poznata novinarka Ivana Kalogjera u suradnji sa Zakladom Solidarna.

Novinarska roštiljada održana je u sklopu sajma “2. Otvorene dveri Vrbovec” što ga organizira Sajam automobila Zagreb, a koji okuplja male poljoprivrednike te vlasnike OPG-ova.

- Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu postane više od izlagačke i prodajne manifestacije, da postane mjesto gdje posjetitelji mogu, uz trgovanje, na zanimljiv način provoditi vrijeme, gdje će se družiti ljudi sličnih inetersa uz prezentaciju i konzumaciju specifične gastronomske ponude Vrbovca i okolice, iz zagrebačke i susjednih županija – rekao je Miroslav Filipčić, izvršni direktor tvrtke Sajam automobila Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:57