GRADONAČELNIK SPLITA

FOTO: OPARA SE PRVI PUT OD TEŠKE DIJAGNOZE OGLASIO IZVAN BOLNIČKE SOBE Uslikao selfie sa suprugom: 'Evo me na najlipšem mistu u najdražem društvu'

 
 Andro Krstulović Opara (Facebook)

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara oglasio se prvi put nakon što je prošli tjedan objavljeno da mu je dijagnosticiran tumor koji se proširio na mozak.

U nedjelju je objavio selfie sa svojom suprugom uz pozdrave svima koji mu se javljaju da pitaju kako je. Uz naslov "Na najlipšem mistu u najdražem društvu" napisao je da mu puno ljudi piše i pita ga kako je.

- Hvala vam na tome uz ispriku jer ne stignem svima odgovoriti. A kako ću biti nego odlično “Ispod Sunca zlatnoga di blista Riva najlipša", šotobraco s njom do Prve vidilice, a nisam se zapuva. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta, stoji u statusu, koji je preplavljen komentarima podrške.

Opara je i nakon što je ravnatelj KBC-a Split potvrdio da splitski gradonačelnik boluje od tumora na Facebooku objavio snimku na kojoj čak i pjeva, a tada je svima rekao "da će to sve biti u redu" i da ga se "nećemo tako lako riješiti". Opara će se, kako smo već javili, liječiti u Gamma knife centru na KBC-u Zagreb (Rebro).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:45