ZAČUĐENI OPATIJCI

FOTO: OTVARA SE ELITNA TRGOVINA ILI JE TO SAMO DOBAR VIC? Na garaži u Opatiji osvanuo veliki logo svjetski poznatog modnog brenda

 Matija Djanješić / CROPIX

Hoće li Opatija, jedna od perjanica hrvatskog turizma, uskoro dobiti još jednu elitnu trgovinu? To su se zapitali neki Opatijci ugledavši u samom centru grada, nepunih 200 metara od Slatine, veliki logotip Louis Vuitton.

Tragom zanimljive informacije uputili smo se na lice mjesta i pronašli visoku trokatnicu u gradnji, koja u suterenu ima masivna crna vrata s prepoznatljivim inicijalima LV i pozlaćenim okvirom. Ispostavilo se da je riječ samo o garažnim vratima iza kojih se ne krije ekskluzivni butik, nego parkirališni prostor za buduće stanare.

Investitor s kojim smo kratko telefonski razgovarali, pojasnio je da gradi stanove za prodaju te da je slova LV na garažna vrata stavio kao “štos”. “Nikakve trgovine tu neće biti”, poručio je vlasnik vile, koji želi ostati anoniman, i tako razočarao optimiste koji su pomislili da će Opatija dobiti prestižni dućan.

A za sve koji su pomislili da Louis Vuitton proizvodi garažna vrata, mi dodajemo informaciju da poznati brend još nema taj artikl u svom asortimanu. Opatijska LV garažna vrata ručni su rad. (E.J.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 12:48