PRODAJE LUKSUZNI STAN

FOTO Pogledajte Thompsonov penthouse od 730 kvadrata: Cijena? 2,1 milijun eura

Thompson tvrdi da s prodajom ne žuri i ne želi reći ima li i koliko zainteresiranih kupaca

ZAGREB - Napokon smo odlučili, selimo se u Split. Tamo nam više odgovara klima i mentalitet ljudi, a i poslovno smo najviše vezani za Dalmaciju, potvrdio nam je pjevač Marko Perković Thompson preko svog menadžera Zdravka Barišića. Zbog toga je nedavno objavio prodaju svog luksuznog penthousea u zagrebačkoj Radničkoj ulici, od čak 730 četvornih metara.

U istoj zgradi penthouse ima i manekenka Tanja Dragović, supruga Gorana Ivaniševića, kao i vlasnik People’sa Peter Balov. Thompson kaže kako s prodajom ne žuri. Bez obzira na to hoće li stan uspjeti prodati brzo ili ne, još uvijek ulaže u uređenje balkona i terase koja se proteže cijelom duljinom zgrade.

Talijanski namještaj

Prema mnogim mišljenjima, za ovaj, jedan od najljepših stanova u metropoli, potencijalni će kupac morati izdvojiti vrtoglavih dva milijuna i sto tisuća eura, tj. 2877 eura po kvadratu.

Thompsonov penthouse, izgrađen 2006., nalazi se na osmom i devetom katu, a ima i direktni lift iz prizemlja. Uz stan, novi kupac dobiva gratis četiri podrumska garažna mjesta.

Na donjoj etaži, iz ulaznog hodnika, odmah se stupa u veliki dnevni boravak s otvorenim pristupom u kuhinju i blagavaonicu s modernim talijanskim namještajem, koji je također uključen u traženu cijenu stana. Na toj, prvoj etaži, nalazi se još radna soba, spavaća soba, gostinjska kupaonica, vešeraj kao i potpuno odvojeni dječji dio od četiri sobe, dvije kupaonice i mali dječji boravak, koji je do sada bio središte svijeta njegove djece - Petra Šimuna (8), Ante (6), Dive Marije (4) i blizanki Katarine i Cvite (1,5).

Raspela i mač

U samom centru luksuznog penthousea nalazi se unutarnje stubište koje vodi na gornju etažu, gdje je pjevač sa suprugom Sandrom dosad uredio samo gostinjsku sobu s pripadajućom kupaonicom. Ostatak gornje etaže Perkovići još uvijek uređuju, a kako je prostor multifunkcionalan, novom kupcu ostaje do kraja ga urediti kako želi.

Na zadnjem katu nalazi se i velika prostorija u visokom roh-bau, sa staklenim stijenama koje se otvaraju prema velikoj terasi koja je djelomično i natkrivena. Veliki dio gornje etaže trenutačno je u niskom roh-bau, potpuno je otvoren, a potencijalni kupac može ga prilagoditi svojim potrebama i vlastitom dizajnerskom ukusu. Uz kompletnu kuhinju rađenu po mjeri, prodaju se i sve sanitarije u kupaonicama koje su potpuno uređene.

Dosadašnji dom obitelji Perković ima već postavljenu aluminijsku stolariju i centralno etažno plinsko grijanje. Interijer stana, sav namještaj i njegov raspored potpuno se uklapaju u modernu arhitekturu zgrade. Na policima u dnevnom boravku nalaze se skulputure svetaca i raspelo, a na zidu dominira ilustracija velikog mača koji je predstavio Thompson na posljednjoj turneji “Bilo jednom u Hrvatskoj”.

Split, kao novo prebivalište obitelji Perković, već je godinama Markova radna sredina. Tamo ima i glazbeni studio u kojem sa suradnikom Tihom Orlićem producira glazbene materijale.

Novi album

Oni upravo rade na novim albumima Mate Bulića i Thompsona, koji bi se na tržištu trebali naći iduće godine.

Petar Šimun i Ante bi od rujna, na početku iduće školske godine, u Splitu krenuli u drugi, odnosno prvi razred osnovne. Thompsonov agent za nekretnine Siniša Čubrić iz agencije Kastel ne želi baš ništa reći za medije, pa nismo saznali je li, i koliko, bilo potencijalnih kupaca za luksuzni penthouse Perkovićevih.

- Ništa vam ne možemo otkriti bez pismene suglasnosti vlasnika stana, istaknuo je Čubrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:19