RADNI POSJET

FOTO: PREDSJEDNICA IZAZVALA GUŽVU NA POPULARNOM SAJMU Kolinda je posebno oduševila jednog gospodina, kojemu puko rukovanje očito nije bilo dovoljno

 
 CROPIX

OSIJEK - Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u radnom je posjetu najvećem slavonskom gradu gdje je u 11 sati svečano će otvorila Osječki proljetni sajam – 26. sajam poljoprivrede i prehrane te 20. obrtnički sajam na Pampasu. Uz Predsjednicu je na otvorenju Sajma i ministrica Gabrijela Žalac, izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Kolika je važnost spomenutih sajamskih zbivanja za domaće gospodarstvo, ponajbolje se zrcali u činjenici, da se osječki Proljetni sajam odvija pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislav Ćorić svečano će otvoriti i radove na uređenju desne obale Drave, spoju Promenade i Stare luke Tranzit.

Visoki državni dužnosnici i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković – u društvu gradonačelnika Ivana Vrkića i župana Ivana Anušića – posjet osječkoj Promenadi započet će u 13 sati obilaskom uređenoga dijela šetnice na desnoj obali Drave.

Realizacijom ovog projekta Osijek će dobiti nedvojbeno najljepšu europsku šetnicu uz rijeku, zahvaljujući iznimno plodnoj suradnji Grada Osijeka s državnim tvrtkama i središnjom državnom vlašću u cjelini.

FOTOGALERIJA: Kolinda Grabar-Kitarović otvorila sajam u Osijeku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 18:51