VELIKI ŽITNIK

FOTO: PREDSJEDNICA U RODNOJ KUĆI ANTE STARČEVIĆA 'Sve misli Oca domovine žive zauvijek, kao i ispunjenje njegovog sna, samostalna država Hrvatska'

 
 Facebook / Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila je u utorak rodnu kuću dr. Ante Starčevića, te je o tome objavila status na službenom profilu na Facebooku.

- Danas sam posjetila rodnu kuću Oca domovine dr. Ante Starčevića u Velikom Žitniku. Sve njegove misli žive zauvijek, kao i ispunjenje njegovog sna, samostalna država Hrvatska! - napisala je predsjednica uz fotografiju na kojoj ostavlja cvijeće kod kipa Ante Starčevića.

Inače, drugog dana boravka u Ličko-senjskoj županiji, u koju je privremeno izmjestila svoj ured, predsjednica je posjetila Perušić gdje se sastala s predstavnicima općinskih vlasti i građanima te upoznala s projektom uređenja vlasničko-gruntovnih knjiga za 650 hektara zemljišta.

Nakon općine Perušić, hrvatska predsjednica posjetila je grad Senj gdje se susrela s vodstvom Grada i mjesnim vatrogascima, obišla Kulu Nehaj te se susrela s građanima, javljaju iz Ureda predsjednice, koji je ovaj tjedan preseljen u Ličko-senjsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:12