SANJA MUSIĆ MILANOVIĆ

FOTO: PRVA DAMA HRVATSKE ZABLISTALA NA PANTOVČAKU Žene koje su se pobrinule za njezin stil zadovoljne: 'Ona je tako ugodna i njegovana žena...'

 
 FaH

Gospođa Sanja Musić Milanović, nova prva dama, na svečanoj inauguraciji svoga supruga zasjala je u haljini hrvatske modne kuće Varteks.

Haljina svijetlo ružičaste boje duljine do gležnja lagano je padala i laskala vitkoj figuri prve dame. Osmislila ju je Varteksova dizajnerica Martina Vrdoljak i dio je nove Varteksove kolekcije koja će uskoro biti u prodaji. Prva dama outfit je upotpunila crnim salonkama na visoku potpeticu te nakitom iz nove kolekcije hrvatskog dizajnera Nenada Sovilja, pod nazivom Metamorphosis.

Za make-up Sanje Musić Milanović bila je zadužena je Zdenka Mihelj, vizažistica koja je vlasnica kozmetičkog salona na Sv. Duhu i kroz godine je šminkala brojne hrvatske celebrityje.

- Cilj make-upa je bio osvježiti lice te da bude u skladu s haljinom. Nisam imala korekcija niti sam mijenjala konture lica. Gospođa Sanja ima prekrasan osmijeh pa smo joj dodatno samo naglasili oči. Make-up je potpuno prirodan, bez pretjerivanja, kako se i priliči inauguraciji u podne – rekla nam je Zdenka Mihelj dodavši da joj je bila čast raditi sa Sanjom Musić Milanović.

- Ona je tako ugodna i njegovana žena, urbanog stila koja se razumije u modu i prati trendove – dodala je vizažistica.

Kako doznajemo, novi predsjednik Milanović na frizuri je bio dan ranije bio na frizuri u jednom modernom frizerskom salonu koji se nalazi blizu Britanca. Njegov odabir uvijek je uredna i klasična frizura, što dodatno pojačava dojam elegantnog looka.

Njegova supruga Sanja odlučila se, pak, za potpuno novu frizuru, prepustivši se u ruke iskusne frizerke Mirjane Švigir, vlasnice salona za ljepotu Griffe u Španskom.

- Duža kosa u loknama pristajala je njenom outfitu u izbornoj noći, ali gospođa Sanja se sada odlučila za potpuno novi izgled. Znatno smo joj skratili kosu, koja je vrlo njegovana i odlučili se za slobodnu i opuštenu frizuru kakva pristaje jednoj urbanoj intelektualki. Ova kraća frizura puno joj bolje pristaje jer više dolaze do izražaja njene lijepe i pravilne crte lica. Nova frizura je polu-bob, cilj nam je bila ravna oštra forma koja je laka za održavanje, idealna za poslovnu ženu poput nje – rekla nam je frizerka Mirjana Švigir koja već duže vrijeme surađuje s novom prvom damom.

- Često surađujemo, posebno u važnim prigodama. Obožavam njenu kosu jer je vrlo jednostavna za oblikovanje pa uvijek dobijem inspiraciju – dodala je Švigir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:06